Curiosa shop

Zoals jullie wellicht allemaal weten, bezit ons duikteam een uitgebreide verzameling van antiek en curiosa. Ook enige dubiosa-objecten zijn ons niet onbekend.

De curiosa is in de 25 jaar dat wij bestaan, verzameld op allerlei plaatsen in binnen- en buitenland en variëren in ouderdom. Sommige objecten zijn enige decennia oud, andere objecten zijn (wellicht) van middeleeuwse herkomst!!
Onze huisvesting is helaas niet toereikend genoeg om deze spullen ten toon te spreiden op de manier die ze verdienen, dus hebben we besloten ze ter verkoop aan te bieden.

Onze donateurs kunnen de objecten voor een klein bedrag over nemen van onze club. Zoek een fraai object uit, breng een bod uit en je bent de nieuwe eigenaar! Zoals je nog wel eens ziet in een advertentie: tegen elk aannemelijk bod.

De spullen gaan ook op Marktplaats, dus aarzel niet en breng je bod uit op jouw favoriete object!

Tevens staan er enkele bekers en andere dubiosa op ons clubhuis opgeslagen die enkel emotionele waarde hebben. Denk aan de bekers die een van ons won met een Mr. Duikbeurs Verkiezing etc. Wie ze hebben wil: ophalen vóór 12 oktober!