Thalassa 25 jaar lustrumfeest

Op 12 oktober 2013 vierde Thalassa haar 25 jarig bestaan met een luxe cruise vanaf het clubhuis op de Papaverweg. Het inschepen verliep vlot zodat de SS Thalassa koers kon zetten naar de bestemmingen van deze cruise. Kapitein Ton en cruisedirector Elise leidde de passagiers van rustig water langs ijsbergen en woeste zeeen naar eindeloos mooie duikbestemmingen. Aan de panoramabar ontvingen de cruisereizigers een welkomscocktail en konden gelijk genieten van de curiosa van 25 jaar Thalassa, uitgestald in het eenmalige Thalassa museum. Vervolgens werden alle reizigers vereeuwigd op de foto met de wereldberoemde reddingsboei.
https://picasaweb.google.com/118085418383866531839/2013LustrumfeestThala...
De keukenbrigade had een fantastisch buffet gemaakt, de rijkgevulde schalen belanden op volle borden en bij het dessert stond al een rij klaar om van al het lekkers te snoepen.
De cruise ging verder en de ceremonie van het passeren van de evenaar werd gevierd met de scheidende voorzitter Sjef Verbraaken die vlak ervoor de hamer had overgedragen aan de nieuwe voorzitter Loek Homan. Samen met nieuw bestuurslid Pim van Veen en Paul Hanraets vormen mij nu het huidige bestuur. Bestuursleden Sjef en Prosper werden heel hartelijk bedankt voor hun inzet voor Thalassa.
https://picasaweb.google.com/118085418383866531839/2013_Lustrumfeest25Ja...
De karaoke bar ging open en het feest duurde nog tot in de kleine uurtjes..... We zetten ons in voor nog vele jaren Thalassa voor de boeg!

Enne, heb je de vette dikke jubileum editie van de Tribune mee naar huis genomen? Zo niet laat het dan de redactie weten, dan regelen we dat je dit bewaarnummer niet hoeft te missen. tribune@thalassa-amsterdam.nl